januari 22, 2004

Opgelost

Het probleempje met de verschuivende gedeelten is opgelost. Minder opvallende andere probleempjes worden in de loop van tijd ook verholpen. De website ziet er nu ook beter uit als je deze in Opera, Mozilla, Safari en Netscape bekijkt.

Posted by Linda at 12:21 pm | Comments (0)

januari 18, 2004

Sorry

Ik ben bezig deze site een ander uiterlijk te geven. Dat gaat helaas gepaard met een aantal probleempjes. Als je dit (in verschillende browsers) leest heb je vast al gezien dat verschillende gedeelten over elkaar heen schuiven. In de komende dagen komt het (hopelijk) helemaal goed.

Posted by Linda at 12:56 am | Comments (0)

januari 13, 2004

Sportschool

Nee, het is geen goed voornemen voor 2004 van mij geweest. Ik doe niet aan goede voornemens, meestal wordt dat toch helemaal niets. Het werd gewoon hoog tijd!

Na een jaar of drie (kan ook wel wat minder zijn geweest) helemaal niets aan sport gedaan te hebben, heb ik vandaag toch eindelijk de sportschool weer eens van binnen gezien. Eigenlijk heel vreemd dat ik zo lang niets gedaan heb, na jaren lang fanatiek bezig te zijn geweest met sport. Ik was dan ook bijna vergeten hoe goed het voelt om op een spinningbike je helemaal te pletter te fietsen zodat het zweet je aan alle kanten uitbreekt. Tot mijn verbazing was mijn conditie niet eens onder het nul punt gedaald en kon ik de les toch heel behoorlijk bijbenen. Het zal ook wel door Hanneke zijn gekomen die ontzettend enthousiast les geeft. Het was zwaar genieten en ik verheug me nu al op de volgende les aankomende zaterdagochtend.

Neem eens kijkje op de website van Sportstudio De Gaard.


Posted by Linda at 07:48 pm | Comments (0)